Telefon: 064/2400-200, 064/190-9991 • E-mail: office@smiljanic.rs

Dobro došli! Online prodavnica Smiljanic doo vas pozdravlja!

O nama

Smiljanić d.o.o. Pančevo

 

Širok asortiman kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama, odlična usluga i korisni saveti za kupce.

Već više od jedne decenije uspešno snabdevamo tržište Srbije kvalitetnim okovima za građevinsku stolariju raznih azijskih proizvođača.

Po svojoj poslovnoj filozofiji Smiljanić d.o.o. je jedna od najprepoznatljivijih preduzeća iz ove oblasti u Srbiji. Osnovna vodilja u našem poslovanju je potreba potrošača, a najveće dostignuće ZADOVOLJAN POTROŠAČ! Uspostavljanje partnerskog odnosa sa kupcima omogućuje nam dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.


Ponuda obuhvata veliki izbor kvaka za vrata (zamak, inox), šarki za vrata bez falca, brava i kvaka za drvena vrata, cilindara (običnih i sigurnosnih), ručica za nameštaj,...

Asortiman stalno obogaćujmo novim kvalitetnim proizvodima svetskih renomiranih proizvođača koji garantuju adekvatnu satisfakciju potrošača.

Zahvaljujući širokoj lepezi artikala, dobrom servisu, brzoj isporuci robe, kao i dobrim odnosom cene i kvaliteta, danas sarađujemo sa najpoznatijim proizvođačima vrata i prozora u Srbiji i šire.

Vođeni dosadašnjim dobrim rezultatima, sigurnim koracima krećemo u budućnost jer prepoznajemo potrebu potrošača, želju pretvaramo u zadovoljstvo, kupovinu u ugodan obilazak i izbor između više dobrih proizvoda, a sve troškove svodimo na optimum.